Verrassende kijk op hypotheken

Volgens ons gaat hypotheekadvies over inzicht in uw eigen financiën. Wij maken geen keuzes voor u, maar geven u inzicht en duidelijkheid over de mogelijkheden en uw financiële toekomst.

1: Maak vrijblijvend kennis

Een bureau voor financiële zekerheid, zo zou u het kunnen zien. U maakt vrijblijvend kennis om erachter te komen of een hypotheekadviseur iets voor u kan betekenen. Maar misschien is het wel net zo belangrijk om te zien met wie u aan tafel zit. U geeft immers iemand uw vertrouwen. Wees welkom om kennis te maken! Samen gaan we alvast oriënterend in gesprek over uw wensen en (verhuis)plannen.

Maak een afspraak

2: Plan een vervolg

In een vervolggesprek kijken we naar uw wensen. Het belangrijkste is dat wij werkelijk alles bespreekbaar maken. Dat doen we, omdat we weten dat de keuze voor een hypotheek een grote financiële beslissing is en een grote impact heeft op uw financiën voor de toekomst.

Zodra we uw huidige financiële situatie in kaart hebben gebracht, kijken we naar uw wensen en verwachtingen. Vervolgens kunnen we kijken hoe we de wensen en verwachtingen kunnen realiseren en wat hiervoor nodig is.

Wat komt er maandelijks binnen en hoeveel houdt u over om van te leven? Welk deel van uw inkomen mag uitgaan naar uw woning? Wilt u werkelijk een maximale hypotheek? Al dit soort vragen komen langs. Omdat we allerlei situaties uittekenen, kunt u straks uw eigen keuzes maken.

3: Verrassende kijk op hypotheken

Door wet- en regelgeving liggen de vastgeroeste paden op de loer. Daarvan blijven we het liefst weg. Wel kijken we als eerst naar de echte wensen. Een hypotheek gaat gek genoeg niet alleen over cijfertjes. We gebruiken professionele software om berekeningen met veel variabelen te maken, maar het gaat om de mens en wens. En bedenk: de grootste variabele bent u zelf.

Verrassend anders is dat wij u ondersteunen, zodat u zelf uw financiële beslissingen te neemt. Dat is arbeidsintensief, maar voor u zeker de moeite waard.

4: Als uw financiële situatie verandert

Alleen op basis van uw wensen kunt u zo’n grote financiële beslissing nemen als het kiezen van een hypotheek. Daarom doet u dat door naar uw totaaloverzicht te kijken.

We nemen bovendien een kijkje in de toekomst, door verschillende scenario’s uit de werken. Ook die waar u liever niet over nadenkt. Zo ziet u waar u rekening mee kunt houden in uw hypotheek en tegen welke risico’s u zich kunt verzekeren.

5: De best passende oplossing

Met veel plezier laten we u zien dat een hypotheeklening gebaseerd is op twee vastgestelde criteria: de marktwaarde van de woning en de hoogte van uw inkomen. Ook de duur van de hypotheek staat niet vast op 30 jaar… Maar meer factoren bepalen het maximale leenbedrag en de looptijd van de hypotheek!

Het belangrijkste criterium bij het kiezen van een hypotheek is of hij bij uw leven past. Een goede hypotheek zit als gegoten!

6: Alle documenten bij elkaar

Tot nu toe bent u bezig geweest met financiële planning. De vergelijkingen hebben hun werk gedaan en u heeft uw keuze kunnen maken. Dan is het nu tijd voor het leukste werk. We maken voor u het papierwerk in orde. We vragen als u dat wilt de hypotheek in uw naam aan. Natuurlijk houden we u continu op de hoogte.

Meer ontzorgen? Continue bijsturing

Nadat u uw keuze voor een hypotheek – en misschien ook bijbehorende verzekeringen – heeft gemaakt, is het fijn om te weten dat uw verstandige keuze ook de verstandigste blijft. Met continue bijsturing krijgt u een seintje van uw financieel adviseur als uw hypotheek of verzekering goedkoper kan. Wilt u ingaan op een beter aanbod, dan regelt uw adviseur uw overstap. U kunt met deze continue check veel geld besparen!

Meer lezen over hypotheekvormen?

Lees verder

Welke hypotheekvorm past het beste bij u?

Maak een afspraak en bespreek uw mogelijkheden!

Contact

Hypotheekadviseur in Leek
Tolberterstraat 67
Telefoon: 0594-518131
info@bolhuisadviesbureau.nl

Dienstenwijzer
Disclaimer

Erkend adviseur

Verrassende kijk op hypotheken is een werknaam van Bolhuis Adviesbureau en is 100% onafhankelijk van financiële dienstverleners.