Over ons

Van een hypotheekadviseur mag u verwachten dat hij met u meedenkt over uw wensen. Maar juist dan wilt u graag weten met wie u aan tafel zit…

Onze werkwijze

Met de overtuiging dat financieel advies bereikbaar, persoonlijk en passend moet zijn, startte Bert Bolhuis zijn bedrijf. “Het belangrijkste is dat iedereen zich thuis voelt bij mij. Ik kan het beste ondersteunen als mensen open en eerlijk zijn. Daarom ben ik dat zelf ook.”

U maakt vrijblijvend kennis met Bert, gecertificeerd en ervaren financieel adviseur. Dat kan op ons kantoor in Leek, maar ook bij u aan de keukentafel.

Een hypotheek afsluiten is een groot en tijdrovend karwei, maar we willen het graag grondig doen. We bekijken uw financiële situatie en toekomstplannen, berekenen de risico’s en wegen de mogelijkheden tegen elkaar af. We zorgen voor het complete papierwerk en ontzorgen u bij de aanvraag. Dat doen we altijd zonder hiervoor ‘provisie’ (een geldbedrag) van de aanbieder te krijgen. U weet dan zeker dat wij helemaal onafhankelijk zijn en alleen naar úw financiële belang kijken. U bent immers onze opdrachtgever!

Onze overtuiging

De geloofsovertuiging van Bert is de richtlijn voor de manier van adviseren en werken bij ons op kantoor. U merkt dat in onze persoonlijke en open gesprekken, maar vooral in onze kijk op financiën. Van ons mag u verwachten dat wij u altijd adviseren en ondersteunen in overeenstemming met deze overtuiging. Wij adviseren u, zoals we zelf ook geadviseerd zouden willen worden.

Onze software

Wij maken gebruik van geavanceerde software, waarin uw huidige en toekomstige financiële situatie van alle kanten bekeken en gemeten kan worden. U krijgt volledig inzicht in uw eigen portemonnee en kan op basis van een goed overzicht de juiste keuzen maken. Ook krijgt u een eigen account, waarmee u op elke moment inzage hebt. Een verrassende kijk op uw eigen situatie!

Jolanda

Tijdens mijn opleiding bank- en verzekeringswezen heb ik stage gelopen bij een bekende bank en bij Bolhuis Adviesbureau, bij beide kon ik na het behalen van mijn diploma in 2002 aan het werk. Mijn keuze voor dit adviesbureau was snel gemaakt, want mijn werk hier is diverser. Ik heb nooit spijt gehad! Ik zie in elk dossier de uitdaging om het beste voor de klant te zoeken. Bij Bolhuis Adviesbureau ben ik de spin in het web, die alle eindjes bij elkaar laat komen. Door contact met alle betrokken partijen lukt het altijd weer om de puzzel te maken. Geen dag is hetzelfde en elke hulpvraag is weer anders!

Martha

Na 25 jaar werkzaam geweest te zijn bij de Rabobank, in verschillende functies, ben ik vanaf augustus 2016 aan het werk bij Bolhuis Adviesbureau. Met mijn schat aan ervaring kan ik hier van toegevoegde waarde zijn.

Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het voorbereiden van de financiële planning en adviesgesprekken.

 

Bert

Na een baan als wijkagent in Apeldoorn, verhuisde ik in 1988 met mijn gezin naar Tolbert. Bij Aegon werd ik opgeleid tot financieel planner voor gezinnen. Toen Aegon de verkoop van producten centraal ging stellen, was het tijd om op te stappen. In 1993 begon ik daarom voor mezelf, omdat ik vind dat de klant centraal moet staan en niet de financiële producten. Eerst werkte ik vanuit de garage, maar sinds 2000 aan de Tolberterstraat in Leek.
Als erkend financieel en hypotheekadviseur weet ik als geen ander hoe ik u het juiste inzicht kan geven, zodat u de juiste keuzes kunt maken.

Arnaud

Ondanks dat ‘pa’ een eigen bedrijf had, heb ik bewust gekozen om het verzekeringenvak ergens anders te leren. Ik heb 4 jaar in Groningen gewerkt voor een landelijke intermediair en 3 jaar voor een internationaal werkende expat verzekeraar.
Tussendoor was ik te vinden bij Bolhuis Adviesbureau, waar ik het bedrijf en de klanten goed leerde kennen. Nu kan ik mijn kennis en ervaring inzetten voor dit mooie bedrijf. Ik heb mij gespecialiseerd in schadeverzekeringen en samen met het office management heb ik daar een hele leuke en gevarieerde uitdaging aan. Dus u ziet, ook voor al uw verzekeringen kunt u bij ons terecht!

Contact

Hypotheekadviseur in Leek
Tolberterstraat 67
Telefoon: 0594-518131
info@bolhuisadviesbureau.nl

Dienstenwijzer
Disclaimer

Erkend adviseur

Verrassende kijk op hypotheken is een werknaam van Bolhuis Adviesbureau en is 100% onafhankelijk van financiële dienstverleners.